• 1

Warta

Warta

  • Operation precautions for horizontal moulding line

    Tindakan pancegahan kanggo garis cetakan horisontal

    Garis cetakan otomatis bisa ngatur macem-macem workstation kanggo nyukupi kabutuhan produksi perusahaan. Bisa ngrancang garis perakitan sing cocog karo kebutuhan produke kanggo produksi lan pengembangan miturut kebutuhan saben pabrik. Gelar produksi otomatis bisa ...
    Waca liyane
  • What is the reason for the wrong type of the automatic molding machine?

    Apa sebabe salah jinis mesin cetakan otomatis?

    Babagan sebab salah jinis mesin cetakan otomatis sistem, umume kalebu rong aspek penting: Ing tangan siji, akurasi mesin cetakan kasebut dhewe bisa uga kena pengaruh, lan liyane kena pengaruh saka piranti seni I sing ndhukung perusahaan utawa ...
    Waca liyane
  • What is the hydraulic control principle of the automatic molding machine?

    Apa prinsip kontrol hidrolik mesin cetakan otomatis?

      Kontrol tekanan udara lan kontrol hidrolik kalebu ing disiplin kontrol cairan. Mula, kontrol lan manajemen tekanan hawa uga padha karo kontrol sistem hidrolik. Bisa digunakake ing ekonomi, tekstil, minyak bumi, kimia, teknologi metalurgi ...
    Waca liyane
  • How to control the temperature of the hydraulic system of an automatic molding machine?

    Kepiye cara ngontrol suhu sistem hidrolik mesin cetakan otomatis?

      1. Kontrol suhu udara adhem Ana rong cara pendinginan. Siji disambungake kanthi seri menyang sistem hidrolik mesin utama mesin cetak, lan biasane dipasang ing pipa minyak bali kanggo adhem minyak hidrolik suhu sing luwih dhuwur sing sirkulasi ing sistem, lan ...
    Waca liyane
  • How to use the automatic molding machine properly?

    Kepiye cara nggunakake mesin cetakan otomatis kanthi bener?

      1. Nalika nggunakake mesin cetakan sing beda, operator kudu ngerti persyaratan sing ditemtokake ing panggunaan peralatan jaringan kayata bagean desain mekanik, bagean listrik, prosedur aksi, lan sistem manajemen pelumasan. Ana papat langkah utama kanggo nyusun ...
    Waca liyane
  • How to prevent automatic molding machine from sticking to sand?

    Kepiye cara nyegah mesin cetak otomatis nemplek ing wedhi?

    Pasir lengket mesin cetakan otomatis, uga dikenal minangka pasir lengket infiltrasi logam cair Cina, yaiku logam sing digawe saka logam cair utawa oksida komposit logam sing bisa dilebokake ing jurang wedhi rongga liwat nggunakake infiltrasi kapiler utawa pengajaran infiltrasi fase uap ...
    Waca liyane
  • Working principle of automatic molding machine

    Prinsip kerja mesin cetakan otomatis

    Mesin cetakan otomatis nggunakake udara sing dikompresi supaya nyuntikake pasir cetakan kanthi rata menyang prasep kanggo pra-kompaksi, banjur tekanan lan kompak. Umume digunakake yaiku mesin casting parting boxless vertikal lan mesin casting pasir parting horisontal. Model utilitas ora butuh pasir ...
    Waca liyane
  • How to control the temperature of the hydraulic control system of the automatic molding machine?

    Kepiye cara ngontrol suhu sistem kontrol hidrolik mesin cetakan otomatis?

      1. Kontrol suhu adhem udara Sembilan tekanan hidrolik nggunakake metode pendinginan minyak hidrolik iki, sing dipérang dadi rong cara pendinginan. Siji disambungake kanthi seri karo sistem hidrolik utama mesin cetak lan biasane dipasang ing garis bali minyak kanggo adhem ...
    Waca liyane
  • Operating procedures of automatic molding machine:

    Prosedur operasi mesin cetakan otomatis:

      1. Patuhi prosedur operasi umum mesin cetak lan mesin inti. 2. Rod ejector kudu terus lan sinkronis nalika mesin cetakan ditarik. Yen ora, ngabari personel perawatan kanggo ndandani. 3. Nalika mesin cetak dipencet ...
    Waca liyane
  • Operating Procedures of Fully Automatic Molding Machine:

    Prosedur Operasi Mesin Moulding kanthi Otomatis:

    1. Patut karo operasi teknis lan peraturan manajemen umum kanggo mesin cetak lan mesin inti. 2. Nalika mesin cetak ana ing cetakan, batang ejector kudu stabil lan disinkronake, yen ora, gunakake pawarta kanggo pangopènan kanggo pangopènan. 3. Nalika nyetak ma ...
    Waca liyane
  • Composition structure of automatic molding machine

    Struktur komposisi mesin cetakan otomatis

    Struktur internal fuselage: fuselage minangka struktur pigura kothong sing padhet, digawe dening teknologi las plate 10mm-12mm, lan sisih ndhuwur utamane disambungake karo lengen puteran liwat poros tengah, tekanan kerja lan bantalan kekuatan dhuwur kanggo ndhukung ayunan antarane ...
    Waca liyane
  • How to choose an automatic moulding line?

    Kepiye milih garis cetakan otomatis?

      Pilihan metode modeling kudu adhedhasar macem-macem faktor, kalebu: (1) Akurasi casting: Nalika akurasi pitungan ukuran struktur casting dhuwur, lan kasarasan permukaan bisa dibutuhake kanggo casting, cara desain modeling kanthi kompak cetakan wedhi dhuwur ...
    Waca liyane